None

Client reviews

5,0
Katarina B. , Beograd

Izvrsna usluga! Mislim da su za dva dana sve knjigovodstvene agencije poslale ponudu, a izabrali smo najbližu. Pohvalila bih ljubaznost. Uvek su spremni da nam pomognu, mogu da se oslonim na njihovu pomoć i savete. Dosta puta su mi već pomogli, a to mi nisu dodatno naplatili... Preporučila bih ih i drugim!

5,0
Zoran U. , Beograd

Super ste! Knjigovodstvena agencija koju sam izabrao uvažila je sve moje zahteve. Dogovorili smo se sve i imali odličnu saradnju. Jako brzo su odgovarali na mejlove i rešili svaki problem. Veoma sam zadovoljan vašom internet stranicom i srećan da sam je pronašao!

5,0
Slađana Ć. , Kragujevac

Odlučila sam da zamenim knjigovodstvenu agenciju, jer sam prethodnoj plaćala mnogo više. Na izaberi.rs dobila sam nekoliko stvarno dobrih ponuda knjigovodstvenih agencija. Kod izabranog servisa uverilo me je njihovo znanje o cakama u zakonu i cena knjigovodstvenih usluga.Trusted professionals. All of our Pros are verified.
Fast service.
Get quotes within a few hours.
Do 6 ponuda za 1 upit!

Grow your business with us

Get new customers every day. Thousands of companies use Procompare to increase their sales, profitability, and just have a more simple everyday life.

Connect your business