None

Client reviews

5,0
Petar Š. , Beograd

Ponude za molerske radove koje smo dobili imale su uporedive cene, a izvođača smo izabrali na osnovu ocena. Molerom kojeg smo izabrali veoma smo zadovoljni, držao se rokova, dogovorenih cena i kvaliteta. Uradio je čak i više od onog što smo se dogovorili: ofarbao je i dvojna ulazna vrata!

5,0
Jelena A. , Užice

Imala sam dosta zahteva za molerske radove u našem stanu - od boja do dekoracije i gletovanja zidova, na nekim zidovima perive boje, jer imamo decu i zidovi se brzo isprljaju. Preduzeće koje sam izabrala sve molerske radove izvelo je kao što sam želela. Ekipa je ljubazna i korektna - ukratko, sve super.

5,0
Aleksandar M. , Kragujevac

Našao sam odličnog molera preko izaberi.rs. Većina ponuda za molerske radove bila je dobra. Konačnu odluku donela je žena :). Lepo su okrečili, čak su nam savetovali koje boje se slažu da prostorije ne bi ispale previše šarene i odbojne. Šta da vam kažem, još postoje dobri moleri na ovom svetu, prijatno iznenađen. :)Trusted professionals. All of our Pros are verified.
Fast service.
Get quotes within a few hours.
Do 6 ponuda za 1 upit!

Grow your business with us

Get new customers every day. Thousands of companies use Procompare to increase their sales, profitability, and just have a more simple everyday life.

Connect your business