None

Client reviews

5,0
Tijana H. , Mali Beograd

Čestitam za efikasnost! Ponude za dizajn enterijera dobila sam sledećeg dana nakon što sam poslala upit, a dve su potom ušle u uži izbor. Pri izboru su prevagnule pre svega preporuke i iskustva. Naš stan je opremljen lepše nego što smo očekivali i osećamo se mnogo prijatnije. :)

5,0
Siniša T. , Novi Sad

Moram da pohvalim ažurnost preduzeća za dizajn enterijera, jer nam je u veoma kratkom roku pripremilo ponudu, pregledalo objekat i pripremilo više izvrsnih idejnih rešenja tako da nam je bilo teško da se odlučimo samo za jedno. Usluga je pristupačna, a pravilno pripremljena dokumentacija pomogla nam je pri izvođenju radova, traženju ponuđača i opreme.

5,0
Olivera P. Š. , Beograd

Veoma sam zadovoljna izabranim dizajnerom enterijera i uopšte celokupnom saradnjom. Dizajner se prilagođavao mojim željama, a usluge su izvedene brzo i kvalitetno. Toplo preporučujem!Trusted professionals. All of our Pros are verified.
Fast service.
Get quotes within a few hours.
Do 6 ponuda za 1 upit!

Grow your business with us

Get new customers every day. Thousands of companies use Procompare to increase their sales, profitability, and just have a more simple everyday life.

Connect your business