None

Client reviews

5,0
Vesna L. , Beograd

Stvarno ste mi pomogli ponudama za uređenje enterijera. Izabrala sam dizajnera enterijera koji ima dosta preporuka i koji je imao veoma povoljne cene. Baš sam zadovoljna. Vaše usluge preporučujem svima koji renoviraju stan ili kuću.

5,0
Goran P. , Niš

Uštedeli ste nam kilo živaca i dosta novca kada smo nabavljali opremu za kancelarije. Hteli smo da opremimo poslovne prostorije, zato smo izabrali izradu nacrta i projekta za uređenje enterijera. Izabrali smo jednog od dizajnera koje ste nam preporučili i sve je išlo kao podmazano. Kasnije smo preko vas izabrali i stolara.

5,0
Branimir Z. , Beograd

U Beogradu smo iznajmili manje-više prazne poslovne prostorije i potrebna nam je bila pomoć oko uređenja enterijera. Poslovni partner i ja samo nismo mogli tako lepo da opremimo i rasporedimo nameštaj. To sam radije prepustio stručnjacima. Odlično su se pokazali.Trusted professionals. All of our Pros are verified.
Fast service.
Get quotes within a few hours.
Do 6 ponuda za 1 upit!

Grow your business with us

Get new customers every day. Thousands of companies use Procompare to increase their sales, profitability, and just have a more simple everyday life.

Connect your business