None

Client reviews

5,0
Nikola Č. , Jagodina

Sve je proteklo odlično, od dobijanja ponuda za prozore preko izaberi.rs do montaže prozora. Kod izabranog izvođača pohvalio bih njegovu profesionalnost i angažovanost... što je neuporedivo najbolja garancija stručnjaka za prozore.

5,0
Olga P. , Leskovac

Stari drveni prozori na našoj vikendici počeli su da se ljušte, a na uglovima počela je da se stvara buđ. Nismo više smeli da odlažemo sa zamenom prozora. Na izaberi.rs označili smo da nam je potrebna zamena odmah i brzo smo dobili više izvođača koji su bili spremni odmah da počnu sa radom. Opet smo izabrali drvene prozore. Izgledaju fantastično. Dobro se zatvaraju, što se vidi i kod grejanja.

5,0
Milenko K. , Niš

Zamenu prozora izveli su ponuđači iz Niša. Savetovali su mi u vezi sa izborom materijala i broj slojeva. Na kraju smo izabrali PVC prozore i dvostruko staklo. Za sada je sve OK, prozori su već montirani! Mnogo manje buke je, što mi se veoma sviđa.Trusted professionals. All of our Pros are verified.
Fast service.
Get quotes within a few hours.
Do 6 ponuda za 1 upit!

Grow your business with us

Get new customers every day. Thousands of companies use Procompare to increase their sales, profitability, and just have a more simple everyday life.

Connect your business