Recenzije klijenata

5 / 5
PVC stolarija
Milan O., Sombor
PVC prozore smo izabrali jer se jednostavno održavaju. Izaberi.rs nam je poslao dosta dobrih ponuda tako da smo duže vremena birali izvođača. Pobedio je izvođač sa najboljom ocenom. A peticu smo mu i mi dali. ;)
5 / 5
PVC stolarija
Stojan S., Tomislavci
Obratili smo vam se sa molbom da nam pošaljete ponude za PVC stolariju. Jako brzo ste reagovali i poslali 6 konkurentnih ponuda, zato je izbor bio baš težak. Sa izabranim izvođačem smo se odmah dogovorili za pregled objekta i savetovanje u vezi sa PVC prozorima; imali smo dosta pitanja na koja je u poređenju sa drugim ponuđačima odgovarao suvereno. Redovno smo bili na vezi, monteri su bili ljubazni, ažurni i uopšteno jako dobro organizovani. Svaka čast - kako izvođaču tako i ekipi izaberi.rs.
5 / 5
PVC stolarija
Tanja Đ., Niš
Čestitam za dobru uslugu, ponude za PVC stolariju smo dobili u jako kratkom roku. Izuzetno sam zadovoljna izabranim izvođačem. Držali su se postavljenog roka, odnosno došli su čak 2 dana ranije. Momci su stvarno zlata vredni, radili su kao mravi dok nisu sve završili. Cena je bila povoljna, a kvalitet prozora odličan.
više od 50.000 potvrđenih upita
više od 1.000 ocenjenih izvođača
4,6 prosečna ocena