None

Client reviews

5,0
Tanja Đ. , Niš

Čestitam za dobru uslugu, ponude za PVC stolariju smo dobili u jako kratkom roku. Izuzetno sam zadovoljna izabranim izvođačem. Držali su se postavljenog roka, odnosno došli su čak 2 dana ranije. Momci su stvarno zlata vredni, radili su kao mravi dok nisu sve završili. Cena je bila povoljna, a kvalitet prozora odličan.

5,0
Stojan S. , Tomislavci

Obratili smo vam se sa molbom da nam pošaljete ponude za PVC stolariju. Jako brzo ste reagovali i poslali 6 konkurentnih ponuda, zato je izbor bio baš težak. Sa izabranim izvođačem smo se odmah dogovorili za pregled objekta i savetovanje u vezi sa PVC prozorima; imali smo dosta pitanja na koja je u poređenju sa drugim ponuđačima odgovarao suvereno. Redovno smo bili na vezi, monteri su bili ljubazni, ažurni i uopšteno jako dobro organizovani. Svaka čast - kako izvođaču tako i ekipi izaberi.rs.

5,0
Milan O. , Sombor

PVC prozore smo izabrali jer se jednostavno održavaju. Izaberi.rs nam je poslao dosta dobrih ponuda tako da smo duže vremena birali izvođača. Pobedio je izvođač sa najboljom ocenom. A peticu smo mu i mi dali. ;)Trusted professionals. All of our Pros are verified.
Fast service.
Get quotes within a few hours.
Do 6 ponuda za 1 upit!

Grow your business with us

Get new customers every day. Thousands of companies use Procompare to increase their sales, profitability, and just have a more simple everyday life.

Connect your business