None

Client reviews

5,0
Dragan D. , Subotica

Hvala vam za ponude za PVC prozore. Imate konkurentna preduzeća, zato je odluka bila zaista teška. Ubedile su nas preporuke (upravo su montirali prozore na zgradi pored naše). Sve je prošlo bez problema, od merenja, montaže... a kod njih smo naknadno naručili i roletne.

5,0
Natalija R. , Novi Sad

Kupovali smo PVC prozore i naleteli na izaberi.rs. Poslali su nam više ponuda, dobili smo ponuđača prozora koji je bio ljubazan i predusretljiv, a prevashodno povoljan. Pohvala za montažere za njihov stručan rad.

5,0
Slobodan B. , Pirot

Iznenadile su nas razlike u cenama za PVC prozore. Nismo inače izabrali najjeftinije, ali ni najskuplje. Ubedio nas je ponuđač koji je najbolje argumentovao svoju cenu i predstavio svoje proizvode. Nismo zažalili zbog svoje odluke, jer su se držali rokova, stručno ugradili, a prozori su takvi kao što moraju da budu.Trusted professionals. All of our Pros are verified.
Fast service.
Get quotes within a few hours.
Do 6 ponuda za 1 upit!

Grow your business with us

Get new customers every day. Thousands of companies use Procompare to increase their sales, profitability, and just have a more simple everyday life.

Connect your business